Mediator Amersfoort

Mediator Amersfoort

Mediator in Amersfoort nodig? Er komt veel kijken bij een scheiding. Denk bijvoorbeeld aan de kinderen, het huis of de financiële aspecten. Wij, als mediator in Amersfoort, geven u de juiste begeleiding, zodat jullie op een goede manier uit elkaar gaan.

 

Mediation in Amersfoort via De Horst

Wanneer u voor De Horst Scheidingsadvocaten en Mediators kiest, kunt u rekenen op zorgvuldige- en professionele begeleiding. Ons doel is dat iedereen na de scheiding tevreden is over de gemaakte afspraken.

Wij zijn één van de eerste advocatenkantoren die zich ging specialiseren in echtscheiding. Onze mediators hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring, als echtscheidingsadvocaat en/of als mediator in Amersfoort. Wij hebben ook een website specifiek gericht op Mediation Amersfoort.

 

Kosten voor mediation

Tijdens een scheiding lijkt het vaak een verstandige keuze om te kiezen voor een goedkopere kracht, maar wij zien in de praktijk dat dit op den duur nadelig kan zijn. Er komen bijvoorbeeld afspraken die niet deugen en die niet meer zijn terug te keren. Wij, als mediator in Amersfoort, streven naar afspraken die duidelijk en duurzaam zijn. Hiervoor hebben wij ook uw volledige medewerking en vertrouwen nodig. Daarnaast scheelt duidelijke communicatie vaak ook tijd, wat u terugziet in de uiteindelijke rekening.

Alle gespendeerde tijd (o.a. telefoon, e-mail en het opstellen van documenten) wordt in rekening gebracht. Elke maand (achteraf) ontvangt u een gespecificeerde rekening waar de besteedde tijd duidelijk is uitgelegd. Het basistarief voor een mediator bedraagt €220,00 per uur. Dit is inclusief de kantoorkosten en exclusief 21% BTW.
Wij behandelen geen zaken op basis van kosteloze rechtsbijstand, ook wel toevoeging genoemd.

 

Kom op bezoek bij De Horst Scheidingsadvocaten en Mediators in Amersfoort

Voor een afspraak bij de mediator in Amersfoort kunt u bellen (033) 799 99 29 of een e-mail versturen naar secretariaat@dehorstadvocaten.nl of bekijk onze contactpagina. Hierbij werken we met een vast uurtarief. Een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk tegen een hoger uurtarief.

Kantoor Amersfoort:
Utrechtseweg 90A
3818 EN Amersfoort